Four Sparkling Dances

for one or two accordions

Four Sparkling Dances, Akk (0)Four Sparkling Dances, Akk (1)Four Sparkling Dances, Akk (2)Four Sparkling Dances, Akk (3)Four Sparkling Dances, Akk (4)

Soundfile

Soundfile

Soundfile

voorAccordeon
UitgaveBuch + CD
Artikelnr.471566
Moeilijkheidmediumgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang36 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1064183-400
ISBN9789043125710

Beschrijving

Deze vierdelige suite voor een of twee accordeons is geschreven in de pop-jazzstijl van de jaren ‘60. In het eerste en tweede deel zijn naast jazzelementen invloeden van de Duitse volksmuziek te horen. In het derde deel is een karakteristiekemelodie in Latijns-Amerikaanse stijl te herkennen. Het virtuoze vierde deel zorgt voor een levendige afsluiting.

24,99  €
Levertijd: 3–6 werkdagen (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven