Paul Dukas (1865 – 1935)

Fanfare

pour précéder la Péri

P. Dukas: Fanfare, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.873229
Auteur / ComponistPaul Dukas
ArrangeurWil van der Beek
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1063912
ISMN9790035054994

Beschrijving

In Paul Dukas’ ballet La Péri (De fee) is in stilistisch opzicht zijn bewondering voor Wagner (de romantiek) en het Franse impressionisme merkbaar: een interessante en unieke mix, want deze twee stijlen werden maar weinig gecombineerd.De populaire fanfare die voorafgaat aan La Péri is van oorsprong alleen voor koperblazers geschreven en pas naderhand aan het werk toegevoegd. Het gebruikte idioom is moderner dan dat in het ballet zelf. Deze schitterendefanfare wordt vaak afzonderlijk uitgevoerd en is geschikt als openingswerk voor diverse gelegenheden.

136,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven