Jacob de Haan (* 1959)

School's Cool

Little Suite for Flexible Band

J. de Haan: School's Cool, Brassb (Part.) (0)
voorBrass band
UitgavePartituur
Artikelnr.883262
Auteur / ComponistJacob de Haan
Moeilijkheidzeer eenvoudig
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang16 pagina’s; 21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1053829
ISMN9790035011256

Beschrijving

Deze korte suite is uitvoerbaar in elke denkbare bezetting (eventueel inclusief piano). School’s Cool is gecomponeerd in opdracht van de Yamaha Bläserklasse van de Frauenwaldschule in Nieder-Mörlen (Duitsland), ter gelegenheidvan de verhuizing naar een ander gebouw. De leerlingen van het orkest vonden de voormalige school ‘cool’, omdat ze er fijn konden musiceren. Het eerste deel straalt deze vreugde uit met een krachtige beat in driekwartsmaat. Hettweede deel is een soort pavane, waarin even wat weemoed doorklinkt. Het derde deel vormt een levenslustig slot in een lekkere funkbeat. Een heerlijke suite voor jeugdige musici.

16,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven