Jacob de Haan (* 1959)

Pilgrims of Wolfryt

Concert and Contest Collection CBHA

J. de Haan: Pilgrims of Wolfryt, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.861716
Auteur / ComponistJacob de Haan
Moeilijkheidmakkelijk
Omvang27 pagina’s
Uitgavejaar2019
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1196182-140
ISMN9790035243275

Beschrijving

Het werk Pilgrims of Wolfryt vertelt het verhaal van de legendarische Walfridus (ook wel Wolfryt genoemd), een inwoner van het dorp Bedum in Groningen die leefde rond het jaar 1000 na Christus. Walfridus leidde een bewogen leven: hij bracht het christendom naar Bedum, zorgde voor de invoering van een rechtssysteem en was verantwoordelijk voor grote infrastructurele verbeteringen totdat hij en zijn zoon op tragische wijze werden gedood door de Noormannen. Een kleurrijk symfonisch meesterwerk waarin melodieën in verschillende majeur- en mineurtoonsoorten worden gecombineerd met afwisselend en meeslepend ritmische materiaal.

28,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven