Jan de Haan (* 1951)

Introduction and Variations on "Dies Irae"

Concert and Contest Collection Brass Band en Fanfare

J. de Haan: Introduction and Variations on J. de Haan: Introduction and Variations on
voorBrass band
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.863175
Auteur / ComponistJan de Haan
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar2016
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1165730-030
ISMN9790035234082

Beschrijving

Na de inleiding, waarin het Groninger landschap met zijn prachtige vergezichten wordt voorgesteld, volgen vijf variaties die zijn gebaseerd op het 13e-eeuwse gregoriaanse thema Dies Irae, dat wordt toegeschreven aan Thomas van Celano. Elke variatie is terug te voeren tot een markante gebeurtenis uit de rijke geschiedenis van de plaats Grijpskerk, waarmee dit werk een aantrekkelijk, expressief stuk muziek is waarmee je voor de dag kunt komen bij een wedstrijd of een concert.

154,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven