Etienne Crausaz (* 1981)

Tales & Legends

Beriato Concert Works

voorBrass band
UitgavePartituur
Artikelnr.999299
Auteur / ComponistEtienne Crausaz
Moeilijkheidzeer moeilijk
Omvang94 pagina’s
Duur21 minuten
Uitgavejaar2019
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP19017459
ISMN9790365225835

Beschrijving

Dit driedelige werk van de Zwitserse componist Etienne Crausaz verklankt drie waargebeurde verhalen en fascinerende legendes uit de middeleeuwen. Het eerste deel vertelt het dramatische verhaal van de ‘heks’ Catherine ‘Catillon’ Repond (1662 1731). Ze was de laatste vrouw ooit die terechtgesteld werd voor hekserij. In het tweede deel staat de beroemde hofnar Girard Chalamala centraal deze nar de laatste nar ooit op het kasteel van graaf Greyerz kon werkelijk iedereen aan het lachen maken. Het derde deel vertelt het verhaal van graaf Michael. Hij ging de geschiedenis is als spilzuchtige levensgenieter. Zijn schuldenlast werd zo hoog dat hij met de noorderzon vertrok en nooitmeer terugkeerde.

47,50  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

E. Crausaz: Tales & Legends, Brassb (Pa+St)
Etienne Crausaz

Tales & Legends

Beriato Concert Works

voor: Brass band

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 765226

227,99  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (be)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven