Etienne Crausaz (* 1981)

Bellinzona Castles

Three Easy Dances for Band

E. Crausaz: Bellinzona Castles (Part.) (0)
voorConcert Band/Harmonie/Fanfare
UitgavePartituur
Artikelnr.999506
Auteur / ComponistEtienne Crausaz
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang9 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2012
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP12018551
ISMN9790365222759

Beschrijving

De drie kastelen, de stadsmuur en de binnenstad van Bellinzona vormen samen een van de elf Zwitserse werelderfgoederen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In tegenstelling tot vergelijkbare monumenten in Europa zijn de kastelen vanBellinzona nog bijna volledig in originele staat. Zoals de titel al zegt, zijn de drie delen van Bellinzona Castles gebaseerd op de afzonderlijke kastelen, die hieronder kort beschreven staan. De monumenten van Bellinzonazijn gegroepeerd rondom de burcht Castelgrande, die op een rots ligt en uitkijkt over de vallei van de rivier de Ticino. Het kasteel is gebouwd in de 10e eeuw. Het heeft twee markante torens: een witte en een zwarte. Vanafhet kasteel lopen versterkte muren rond de binnenstad.Het tweede kasteel (Montebello) is opgenomen in de verdedigingsmuur. De basis stamt uit het einde van de 13e eeuw, maar in het midden van de 14e eeuw en aan het eind vande 15e eeuw is het kasteel uitgebreid.Ten zuidoosten van de versterkingen ligt het derde kasteel (Sasso Corbaro) op een rots. Het kasteel, dat is gebouwd aan het eind van de 15e eeuw, ligt ge soleerd van de rest van de erdedigingswerken.

21,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven