Filip Ceunen (* 1983)

Mission to Mars

The Launch of Curiosity

F. Ceunen: Mission to Mars, Fanf (Pa+St) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1000952
Auteur / ComponistFilip Ceunen
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2013
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP13012608
ISMN9790365223893

Beschrijving

De Curiosity is een onbemand ruimtetuig dat sinds 2011 onderzoek doet op de Mars. Vanaf de aarde bestuurd voorziet het ons van informatie die steeds meer vertelt over hoe het er op Mars aan toegaat. Filip Ceunen beschrijft in verschillende fasen het fantastische traject van de Curiosity, waarbij het toestel zelfs een eigen muzikaal thema meekrijgt. Het hoogtepunt van de tocht is natuurlijk de landing op de planeet Mars.

179,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven