Beethoven 250

A6 Spiral Bound Notebook

Beethoven 250 (0)
UitgaveKladblok
Artikelnr.772039
Omvang80 pagina’s; 10,5 × 16 cm
Uitgavejaar2020
Uitgever / ProducentG. Schirmer
Productie nr.HLE-20201
EAN8714441018792

Beschrijving

Om te vieren dat Ludwig Von Beethoven 250 jaar geleden werd geboren, heeft G. Schirmer een prachtig spiraalgebonden notitieboekje gemaakt in de stijl van hun gewone bladmuziek!

Het is in zakformaat en perfect voor docenten of iedereen die onderweg is, maar ook handig om naast je piano of lessenaar te hebben. Dus, als je iets wilt noteren, of het nu creatief is of niet, dit is het ideale notitieboekje voor alle Beethoven-fans!

3,00  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven