Johann Sebastian Bach (1685 – 1750)

Arioso

Accordion

J.S. Bach: Arioso, AkkOrch (Pa+St) (0)
voorAccordeonorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.884076
Auteur / ComponistJohann Sebastian Bach
ArrangeurFoppe Jacobi
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang12 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1074221
ISBN9789043127127

Beschrijving

Johann Sebastian Bach schreef vele werken die geliefd zijn bij het grote publiek. Voorbeelden hiervan zijn de Matthäus-Passion, het Weihnachtsoratorium en het bekende Air uit de derde orkestsuite. Ook het Arioso uit BWV 156 is eenbekende compositie van zijn hand. Foppe Jacobi maakte hiervan een bewerking voor accordeonensemble met een afwisselende instrumentatie, waarin het originele werk goed tot zijn recht komt.

52,50  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven