Bert Appermont (* 1973)

The Cross & The Crown

Force a Superbe, Mercy a Foible

B. Appermont: The Cross & The Crown, Fanf (Pa+St) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1000697
Auteur / ComponistBert Appermont
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2012
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP11122546
ISMN9790365222612

Beschrijving

Deze sprankelende concertmars is geschreven naar aanleiding van het 150-jarig bestaan van ‘Les Voltigeurs de Québec’. De titel van het werk verwijst naar het wapenschild van dit Canadese regiment, waarop zowel het kruis als de kroonstaat afgebeeld. De muziek wil vooral de vreugde van het bijzondere jubileum oproepen. De melancholische triopassage verwijst daarbij naar de bewogen tijden en de beproevingen die het regiment in het verleden kende.

142,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven