Angels and Demons

A Fantasy

Angels and Demons, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.618350
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2013
Uitgever / ProducentGobelin
Productie nr.GOB 001206-010
ISMN9790035226582

Beschrijving

Engeltjes en demonen zijn maar enkele van de fantasiex001F-figuren die aan bod komen in dit driedelige werk van Marc Cunningham. De componist zet de tegenstellingen van de _x001F_figuren ook muzikaal in de verf door diatoniek tegen chromatiek, consonanten tegen dissonanten en donkere klanken tegen hoge klanken te plaatsen. Wie wint aan het einde? Daarvoor moet u het eerst spelen!

97,99  €
Levertijd: 1–2 weken (België)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-beOp Stretta Music België blijven